Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Türkiye 20 Mart 2019 - 17:03 Yorum: 0

Büyükşehir yaşlıları unutmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası kapsamında çeşitli huzurevlerinde kalan 300 yaşlı birey için yemek verdi.

Büyükşehir yaşlıları unutmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Yaşlılar Haftası kapsamında çeşitli huzurevlerinde kalan 300 yaşlı birey için yemek verdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in eşi Ebru Türel, "Yaşlılarımıza her türlü imkanı sunabilmek ve onlara hayatlarının geri kalan kısmında rahat ve huzurlu bir yaşam sağlayabilmek için gayret ediyoruz" diye konuştu.

Antalya Valiliği'nin koordinatörlüğünde Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 18-24 Mart "Yaşlılar Haftası" nedeniyle huzurevlerinde kalan yaşlılar için özel yemek organizasyonu düzenledi. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı'nın düzenlediği yemeğe Antalya'daki çeşitli huzurevlerinde kalan 300'e yakın yaşlı katıldı. Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği yemeğe Başkan Menderes Türel'in eşi Ebru Türel de katıldı. Türel, yaşlılarla sohbet etti. Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi sakinleri de kendi elleriyle yaptıkları tasarım objeleri misafirlere hediye etti.

"Yaşlılar baş tacımız"

Yaşlılara "Sizler bizim başımızın tacı en değerli varlıklarımızsınız" diye seslenen Ebru Türel, "Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır. Yaşlılarımız tarih köprümüzdür. Kültürümüzü ve değerlerimizi bugünlere taşıyan en kıymetli varlıklarımızdır. Bizleri koruyup, kollayan çınarlarımıza sevgi ve saygımızı her zaman göstermeliyiz. Allah sizleri bizim başımızdan eksik etmesin" diye konuştu.

"Huzur şehri Antalya"

Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği hizmetler ile Antalya'nın huzur şehri haline geldiğine dikkat çeken Ebru Türel, "Bizler yaşlılarımıza her türlü imkanı sunabilmek ve onlara hayatlarının geri kalan kısmında rahat, sağlıklı ve huzurlu ve sıkıntısız bir yaşam sağlayabilmek için gayret gösteriyoruz. Yaşlı Lokali, Yaşlı Bakım Merkezi, Alzheimer Hasta Merkezi, Hasta Yakınları Merkezi gibi çok sayıda önemli hizmet hayata geçirildi. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'in her zaman ifade ettiği gibi yaşlılarımızın yalnız, bakıma muhtaç kalmasına izin vermeyeceğiz. Antalya'da kimse minnet etmeyecek. Siz değerli büyüklerimizin ellerinden öpüyorum. Hepinize sağlıklı, mutlu, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum" dedi.

Büyükşehir yaşlıları unutmadı

Büyükşehir yaşlıları unutmadı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber