Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2014 - 11:23 Yorum: 0

Büyükşehirden çevre yarışması

İzmir Büyükşehir Belediyesi, çevre bilinci oluşturmak amacıyla ortaokul öğrencilerinin katılacağı resim yarışması düzenledi

Büyükşehirden çevre yarışması

İZMİR (AA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi çevre kirliliği ve doğal kaynakların tükenmesine dikkat çekmek amacıyla ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması düzenledi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi çevre kirliliği ve doğal kaynakların tükenmesine dikkati çekmek amacıyla ortaokul öğrencileri arasında "Rüzgar ve Güneş, Temiz Enerjiyle Bütünleş" başlıklı bir resim yarışması düzenledi. Başvuruları 24 Kasım Pazartesi günü başlayacak yarışmaya Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullardaki 5, 6, 7. ve 8. sınıf öğrencileri katılabilecek. Bireysel olarak enerji tasarrufu yapılmasının öneminin toplumun her kesiminde benimsenmesi ve uygulanabilir hale getirilmesini hedefleyen yarışmada ilk üç dereceye girecek öğrencilere bisiklet hediye edilecek.

Yarışmayı, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü organize edecek. 

Yarışmacılar, http://skpo.izmir.bel.tr adresindeki katılım formunu doldurduktan sonra eserlerini İzmir Büyükşehir Belediyesi Sağlıklı Kentler ve Temiz Enerji Şube Müdürlüğü, Milli Kütüphane Caddesi No:41/B Konak Katlı Otopark altı Konak Çarşısı No:21 Konak-İzmir’ adresine göndererek başvurularını yapabilecek.

Öğrenciler, yarışmaya 19 Aralık'a kadar müracaat edebilecek.

Başvuruları değerlendirecek seçici kurul, sonuçları 9 Ocak 2015’te açıklayacak. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber