Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Eylül 2016 - 17:28 Yorum: 0

Çağdaş Kent Yolu asfaltlandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesi Çağdaş Kent yolunun bozulan asfaltının yeninden yapılarak tamamlandığını...

Çağdaş Kent Yolu asfaltlandı

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçe Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Mimar Sinan Mahallesi Çağdaş Kent yolunun bozulan asfaltının yeninden yapılarak tamamlandığını söyledi.

Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, açıklamasında devam eden çalışmalar sonucunda Çağdaş Kent yolunun hızlı bir şekilde tamamlandığını belirterek, çalışmaların mahallenin diğer cadde ve sokaklarında da süreceğini ifade etti. Başkan Özdemir, "Alt yapısı tamamlanmış ve sıkıştırma işleminin yapıldığı yollara öncelik veriyoruz. Bu yollar bittikten sonra çeşitli sebeplerle bozulmuş yerlerin yama yapılmayacak yolların da asfaltını yapacağız. İlçemiz genelinde şu anda asfaltsız yol olarak bir iki yer var. Oralar da en kısa zamanda asfaltlanacak. Yeni açılan yollarda yolun oturmasının ardından asfaltını yapacağız. Belediyemiz çalışmalarını her alanda aralıksız bir şekilde devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

Çağdaş Kent Yolu asfaltlandı

Çağdaş Kent Yolu asfaltlandı

Çağdaş Kent Yolu asfaltlandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber