Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 22 Mart 2017 - 16:48 Yorum: 0

Çalınan bisikletini internet sitesinde satılırken buldu

Eskişehir'de bir alışveriş merkezinin otoparkından çalınan bisikletini bir internet sitesinde satılırken gören vatandaş, polisle işbirliği halinde çalışarak...

Çalınan bisikletini internet sitesinde satılırken buldu

Eskişehir'de bir alışveriş merkezinin otoparkından çalınan bisikletini bir internet sitesinde satılırken gören vatandaş, polisle işbirliği halinde çalışarak aracına kavuştu.

Eskişehir'in Hoşnudiye mahallesinde bulunan bir alışveriş merkezine giden M.S. (27), bisikletini otoparkta bulunan bir boruya zincirle bağladı. Alışveriş merkezinde işi biten M.S., otoparka girdiğinde, bisikletinin yerinde olmadığını fark etti. Bir süre sonra internet sitesinde gezerken çalınan bisikletinin satıldığını gören M.S., satıcı Ö.F. ile irtibata geçerek buluştu. Polis ekiplerine haber veren M.S., bisikletin kendisine ait olduğunu tespit ederek teslim aldı. Şüpheli M.S. ise ifadesinde, bisikleti arkadaşı N.A. "dan (22) 15-20 gün önce 400 TL karşılığında aldığını belirtti.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber