Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mayıs 2016 - 14:23 Yorum: 0

ÇALIŞAN ANNELER UNUTULMADI

Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven ve Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm.

ÇALIŞAN ANNELER UNUTULMADI

Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven ve Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Erhan Berk, çalışan anneleri unutmadı ve personelin Anneler Günü'nü kutladı.

Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven ve Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Erhan Berk, Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde çalışan annelere Anneler Günü'nü kutlayan mektup verdi. Malatya İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven, "Hayatının her döneminde gül kokulu, mutluluk saçan evlatlarınızla güzel bir ömür geçirmeleri dileğiyle tüm annelerin, Anneler Günü'nü kutluyorum" ifadelerini kullandı. Malatya Devlet Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Erhan Berk ise, "Anne olmanın sorumluluğu yeterince ağır iken, çalışan anne olarak fedakarca ve özveriyle çalışan bütün annelerin bu özel gününü kutluyorum" diye konuştu.

Yapılan bu etkinlik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Malatya Devlet Hastanesi personelleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

ÇALIŞAN ANNELER UNUTULMADI

ÇALIŞAN ANNELER UNUTULMADI

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber