Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 09:53 Yorum: 0

Camide kitap okuma etkinliği

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Yenidoğan Camisinde Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecilerin katılımıyla kitap okuma etkinliği...

Camide kitap okuma etkinliği

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Yenidoğan Camisinde Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu öğrenci, öğretmen ve idarecilerin katılımıyla kitap okuma etkinliği düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2016 yılı camiler ve din görevlileri haftası temasının "Cami ve Kitap" olarak belirlendiğine vurgu yapan Seydi Resul İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Fatih Yaman,"Biz de bu kapsamda tüm öğretmen, öğrenci ve idarecilerimizle okulumuzda uyguladığımız "okuma saati"ni mahallemizde bulunan Yenidoğan Camisinde gerçekleştirdik. Kız öğrencilerimiz okumalarını mahfilde, erkek öğrencilerimiz de caminin içinde yaptılar. Bizlere camide böyle güzel bir etkinlik imkanı sunan değerli Müftümüz Mustafa Arda'ya, cami İmam Hatibi Fatih Tuna, Müezzin Mehmet Cangür ile değerli öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.(MA-EFE)

Camide kitap okuma etkinliği

Camide kitap okuma etkinliği

Camide kitap okuma etkinliği

Camide kitap okuma etkinliği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber