Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 12:43 Yorum: 0

Can Dündar Saldırısıyla İlgili 4 Kişi Daha Adliyeye Sevk Edildi

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde Can Dündar'a yönelik düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 4 kişi daha adliyeye sevk edildi.

Can Dündar Saldırısıyla İlgili 4 Kişi Daha Adliyeye Sevk Edildi

Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde Can Dündar'a yönelik düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin 4 kişi daha adliyeye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen toplam kişi sayısı 9'a yükseldi.

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a, 6 Mayıs'ta Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi önünde beklediği sırada silahla ateş açılmış, Dündar bu saldırıdan yara almadan kurtulmuştu. Gazeteci Can Dündar'a Adalet Sarayı önünde silahlı saldırı gerçekleştirilen M.Ş.'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilmişti. Bugün de gözaltına alınan 4 kişi daha emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber