Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 20 Mart 2015 - 10:23 Yorum: 0

"Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliği

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen etkinlik, pazar gününden itibaren sırasıyla Muğla, Uşak ve Denizli'de gerçekleştirilecek

'Çanakkale Bir Hilal Uğruna' etkinliği

İZMİR (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen "Çanakkale Bir Hilal Uğruna" etkinliğinin, pazar gününden itibaren sırasıyla Muğla, Uşak ve Denizli'de gerçekleştirileceği bildirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının açıklamasına göre, Çanakkale Savaşı'nın ruhunu anlatmak ve unutturmamak amacıyla düzenlenen ve birçok ilde yoğun katılımla gerçekleştirilen etkinlik, 22 Mart Pazar günü saat 19.00’da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Etkinlik, 23 Mart’ta saat 17.00’de Uşak Atatürk Kültür Merkezi’nde, 24 Mart’ta ise saat 18.00’de Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Serdar Tuncer'in sunumuyla Çanakkale Savaşı'yla ilgili şiir ve türkülerin yanı sıra büyük zafer sırasında yaşanan olayların anlaşılması için hatıralar ve asker mektupları üzerinden anlatımlar ile tarihi görüntülerden oluşan projeksiyon gösterisinin yapılacağı etkinlikte, katılımcılar, "Çanakkale Savaşı Müzesi"ni de görme imkanı bulacaklar.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber