Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Mart 2015 - 13:48 Yorum: 0

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı

Gelibolu'da konferans düzenlendi

Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı dolayısıyla Gelibolu'da "Çanakkale Zaferi ve Atatürk" konulu konferans düzenlendi.

İstanbul Kültür Üniversitesi Atatürk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Doç. Dr. Necati Ulunay Ucuzsatar, Gelibolu Belediyesi ile Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Gelibolu Şubesi'nce Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konferanstaki konuşmasında, katılımcılara "Gelibolu'da yaşadığınız için kendinizle iftihar edin." dedi.

Ucuzsatar, Çanakkale Savaşları'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşuna açılan yolun başlangıcı olduğuna işaret ederek, dikkat çekerek, Çanakkale Savaşları'na giden süreci aktarıp, Atatürk'ün askeri ve siyasi başarılarını tarihten kesitlerle sundu.

Belediye Başkanı Özacar, konferansın sonunda Ucuzsatar'a çiçek verdi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber