Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kutsal vatan topraklarının korunması uğruna canlarını feda eden şehitleri anmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirtti.Çalpkulu,...

Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü

SİİRT (AA) - AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kutsal vatan topraklarının korunması uğruna canlarını feda eden şehitleri anmanın onur ve gururunu yaşadıklarını belirtti.

Çalpkulu, yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferi'nin, imanın ve inanmış insan gücünün teknolojiyle donatılmış düşman orduları karşısında neler yapabileceklerinin tüm dünyaya gösterildiği bir kanıt ve destan olduğunu vurguladı.

Çanakkale'de yaşananların bir milletin bağımsızlığa olan inancının tüm dünya milletlerine ve devletlerine haykırışın vücut bulması olduğunu belirten Çalapklu, şunları kaydetti:

"Çanakkale Zaferi ve Çanakkale şehitlerimiz, toplumsal hafızamızda şanlı tarihimize dair silinmeyen ve silinmesi asla mümkün olmayan olaylardan biridir."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber