Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr Ali Güneş ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karabük Şubesi Başkanı Semiha Karaoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla...

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı

KARABÜK (AA) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektör Vekili Prof. Dr Ali Güneş ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Karabük Şubesi Başkanı Semiha Karaoğlu, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Güneş, mesajında, Türk milletinin tek vücut olduğu, birlik ve beraberlik içinde şanlı mücadelesini dünyaya gösterdiğini belirtti. 

Bizlere sonsuza kadar üzerinde yaşayacağımız özgür ve bağımsız bir yurt armağan etmek için ardına bakmadan canlarını siper eden ecdadın istikbalin temel kurucuları olduğunu bildiren Güneş, " Dünyaya 'Çanakkale Geçilmez' diye haykırılan bağımsız yaşama arzusu ve özgür mücadelenin eseri Türkiye Cumhuriyeti Türk milletinin elinde sonsuza kadar var olacaktır. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk silah arkadaşları olmak üzere, bu vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadesini kullandı.        

Karaoğlu da Çanakkale Zaferi'nin Türk milletinin gurur duyduğu, dönüm noktalarından biri olduğunu kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber