Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 14:09 Yorum: 0

’Çankaya’nın Filizleri’ ne Çayyolu’ndan destek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankaya'nın Filizleri projesi 8 ay önce başlamasına rağmen şu anda büyük bir aileye dönüşmüş durumda....

’Çankaya’nın Filizleri’ ne Çayyolu’ndan destek

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankaya'nın Filizleri projesi 8 ay önce başlamasına rağmen şu anda büyük bir aileye dönüşmüş durumda. Bu ailenin büyümesinde katkıları olan herkesi canı yürekten kutluyorum" dedi.

Çankaya Belediyesi'nin üniversite eğitimlerini sürdüren öğrencilere yönelik olarak başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi yeni halkalarla güç kazanıyor. Apartman, site yönetimi, işletmeler, dernekler ve şahısların destek verdiği Çankaya'nın Filizleri ailesine son olarak Çayyolu sakinleri de katıldı.

Çankaya Belediyesi'nin üniversite öğrenimlerini Ankara'da sürdüren öğrencilere katkı sağlamak için başlattığı Çankaya'nın Filizleri projesine destek artıyor. Çankaya'nın Filizleri ailesine son olarak Çayyolu sakinleri katıldı. Çankaya Belediyesi Çayyolu Ek Hizmet Binası içerisinde faaliyet gösteren Çayyolu Semt Birimi Koordinatörlüğü Koroları, Ankara Briç Derneği ile Çayyolu Semt Birimi Lokali sakinleri verdikleri bursla 8 öğrencinin öğrenim masraflarını üstlendiler. Burstan yararlanacak 8 öğrenciyi temsilen 2 öğrencinin katıldığı etkinlikte, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de Çayyolu sakinleriyle birlikte öğrencileri yalnız bırakmadı. Eğitimin her alanında belediye olarak desteklerinin artarak devam edeceğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Çankaya'nın Filizleri projesi 8 ay önce başlamasına rağmen şu anda büyük bir aileye dönüşmüş durumda. Bu ailenin büyümesinde katkıları olan herkesi ben canı yürekten kutluyorum. Bizler Mustafa Kemal Atatürk'ün "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir" sözünden yola çıkarak bilimin ışığında eğitim verecek kurumlara destek olmaya devam ediyoruz. Daha birkaç gün önce TED Üniversitesi ile ortaklaşa bir öğrenci yurdu açtık. Okullarımızın eksiklerini yaz boyunca giderip öğrencilerimizin iyi eğitim alabilecekleri hale getirdik. Bu proje sizlerin ve Çankayalıların desteği ile umuyorum ki daha da geniş kitlelere yayılacak" diye konuştu.

Çankaya'nın Filizleri projesinden yararlanacak olan öğrencilerden Kübra G. kendisine burs veren yardımseverlerle tanışma imkanına kavuştu. Gazi Üniversitesi Müzik Bölümü 2. sınıfta okuyan Kübra, öğretmeninin tavsiyesiyle projeye başvurduğunu ve projeden yararlandığı için çok mutlu olduğunu belirtti. Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi 3. sınıfta okuyan Baran Can A. da Çankaya'nın Filizleri ailesine yeni katılan öğrencilerden. Eğitimine büyük katkısı olacağını düşündüğü bursu veren Çayyolu sakinlerine teşekkür eden Baran Can, burs verenlerle iletişimi koparmayacağını belirtirken onları muayene etme sözü de verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber