Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 29 Eylül 2016 - 15:59 Yorum: 0

Çankırı Belediyesi’nin Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası

Çankırı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte okullar arası geleneksel atık pil toplama kampanyasına başladı.

Çankırı Belediyesi’nin Ödüllü Atık Pil Toplama Kampanyası

Çankırı Belediyesi, yeni eğitim ve öğretim yılının açılması ile birlikte okullar arası geleneksel atık pil toplama kampanyasına başladı. Belediye, Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) iş birliği ile düzenlenen kampanya sayesinde çevre bilincinin küçük yaşlarda aşılanmasının önemine dikkat çekiyor.

Belediye Başkanı İrfan Dinç'in talimatı ile 2007 yılından beri Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Çevre Mühendisleri eşliğinde okulların tüm kademelerindeki öğrencilere yönelik düzenlenen çevrenin seminerleri ve ödüllü atık pil toplama kampanyası devam ediyor.

1 Ekim-30 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen kampanyaya katılan okullar, bu yıl da kıyasıya yarışacak. Belediye yetkilileri, kampanya kapsamında tüm okullara atık pil toplama kutusu yerleştirilerek bilgilendirme afişleri dağıtıldı. Öğrencilerin kampanya süresince topladığı atık piller, belediye yetkilileri tarafından tartılarak en çok atık pil toplayan okullar belirlenecek. Değerlendirme sonucunda ilk üçe giren okulların ödülleri ise 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde sahiplerini bulacak.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber