Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Güncel 22 Mart 2015 - 14:18 Yorum: 0

Çayıralan'da, proje danışmanlığı semineri

YOZGAT (AA) -  Çayıralan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik proje danışmanlığı semineri düzenlendi.Bozok Üniversitesi...

Çayıralan'da, proje danışmanlığı semineri

YOZGAT (AA) -  Çayıralan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından öğretmenlere yönelik proje danışmanlığı semineri düzenlendi.

Bozok Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Böyükata, Belediye Kültür Merkezindeki seminerde, eğitimde proje tabanlı düşünme, proje döngüsü aşamaları, proje süreçleri, proje tasarımıyla ilgili temel kavramlar, proje önerisinin bileşenleri, faaliyetlerin planlanması ve zaman yönetimi konularında bilgi verdi.

Kaymakam Adem Başoğlu da ilçede proje geliştirme çabalarının devam ettiğini belirterek, "Hazırlanmış projelerimiz, hazırlanmakta olan projelerimiz var. Ancak, zaman zaman eksiklikler olabiliyor.  Bu noktalarda destek ihtiyacı oluyor. Verilen eğitimin ufuk açıcı ve destek sağlayıcı yönleri bulunmaktadır. Bu gün proje konusuna ilgi duyan pek çok öğretmenimizin burada olmasından dolayı mutlu oldum. Ümit ediyorum, yeni proje fikirleriyle Kaymakamlığımıza gelen öğretmenlerimizin sayısında artış olur. Bu doğrultuda her türlü desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

Başoğlu, katkısından dolayı Doç. Dr. Mustafa Böyükata'ya plaket verdi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber