Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 19 Eylül 2016 - 12:08 Yorum: 0

Cerattepe için 15 dakika ara

Artvin'in Kafkasör Yaylası'ndaki Cerattepe'de maden çıkarılması konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Olumlu"...

Cerattepe için 15 dakika ara

Artvin'in Kafkasör Yaylası'ndaki Cerattepe'de maden çıkarılması konusunda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, "Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) Olumlu" raporunun yürütmesinin durdurulması ve iptali istemiyle açılan davanın bugün görülen karar duruşmasında 15 dakikalık bir ara verildi.

Rize İdare Mahkemesi'nde saat 09.00'da görülen davanın karar duruşması sürüyor. Davaya müdahil olan 70'ye yakın avukattan 20'ye yakını duruşma salonuna girebilirken, saat 12.00'a gelindiğinde dava duruşmasına 15 dakika ara verildi. Aranın ardından davanın görülmesine tekrar başlandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber