Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Eylül 2016 - 11:13 Yorum: 0

Çevreci yatırıma hibe desteği

Çevreye yönelik yatırım ve projeleriyle önemli çalışmalara imza atan ve bu çalışmalarıyla ödüller kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesi, katı atık...

Çevreci yatırıma hibe desteği

Çevreye yönelik yatırım ve projeleriyle önemli çalışmalara imza atan ve bu çalışmalarıyla ödüller kazanan Manisa Büyükşehir Belediyesi, katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi projesi ile Türkiye'ye örnek oldu. SÜÇEP kapsamında Zafer Kalkınma Ajansı'nın, "Çevreye Duyarlı Belediye" başlıklı projesi ile Manisa'da liderliğe oturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu listede TR 33 Bölgesi'nde de ikinci sırada yer alarak 599 bin 699,35 TL hibe kazandı.

Çevresel yatırımlarıyla öne çıkan belediyeler arasında yer alan Manisa Büyükşehir Belediyesi, örnek bir projeyi daha hayata geçiriyor. Katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi projesi ile Manisa Büyükşehir Belediyesi, SÜÇEP kapsamındaki Zafer Kalkınma Ajansı'nın, "Çevreye Duyarlı Belediye" başlıklı projesiyle, 599 bin 699,35 lira ajans desteği kazandı. TR 33 Bölgesi'nde 70 başvuru arasında Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin çevreci yatırımı ikinci sırada yer alırken, ajansa Manisa'dan yapılan 20 başvuru arasında ise liderliğe oturdu.

"Çevreci yatırımlar örnek oluyor"

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin doğa ve çevreye olan hassasiyetinin tüm kurumlara örnek olduğunu belirten Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım, "Yaşanabilir ve sağlıklı çevre için projeler geliştirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürlüğümüzle yürüttüğümüz çalışmayla il genelindeki çöp sorununa neşter vuracak olan katı atık transfer istasyonu yapım işi ve vahşi depolama alanı ıslah edilmesi projemize Zafer Kalkınma Ajansı'ndan 599 bin 699,35 lira hibe desteği kazandık. Bu anlamda projede emeği geçen tüm personellerimize teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde gerçekleştirdiğimiz çevre yatırımlarının başarısını bu hibe desteği ile perçinlenmiş olduk. Daha temiz daha sağlıklı bir çevre için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

Çevreci yatırıma hibe desteği

Çevreci yatırıma hibe desteği

Çevreci yatırıma hibe desteği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber