Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 27 Mart 2015 - 11:33 Yorum: 0

Ceyhan Belediyesinden tekvando kursu

ADANA (AA) - Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen tekvando kursuna 60 öğrenci katılıyor.Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Türüt, öğrencileri kötü alışkanlıklardan...

Ceyhan Belediyesinden tekvando kursu

ADANA (AA) - Ceyhan Belediyesi tarafından düzenlenen tekvando kursuna 60 öğrenci katılıyor.

Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Eyüp Türüt, öğrencileri kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın ve sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla tekvando kursu açtıklarını belirtti.

Çocukların spor yapmalarının yanı sıra özgüvenlerini kazanıp gelecekte çok büyük başarılara imza atacaklarına inandığını ifade eden Türüt, "Eğitmenimiz nezaretinde 60 tekvando sporcumuz çalışmalarını sürdürüyor. Minik sporcularımız Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu için iddialı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

Kurs eğitmeni milli sporcu Sultan Çekitaş da öğrencilere günde 5 saat çeşitli kategorilerde eğitim verdiğini söyledi.

Öğrencilerin yarışmalarda derece almaları için mücadele ettiklerini ifade eden Çekitaş, "Sporcularıma her gün 5 saat antrenman yaptırıyorum. İnşallah iyi sporcu yetiştirip Türkiye şampiyonluğuna götürürüz. Daha önce Türkiye şampiyonluğuna katılan sporcularım var. Amacım daha çok sporcu yetiştirmektir. Zaten ben de milli sporcuyum ve Avrupa üçüncüsüyüm. Sporcularımın benden daha iyi olmasını ve daha iyi derece yapmasını istiyorum" diye konuştu.

 

ETİKETLER: Adana , Ceyhan
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber