Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 15:08 Yorum: 0

Ceyhan’da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı

Adana Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Ceyhan 1. ve 2. kısım projeleri kapsamında, 62 köyde arazi toplulaştırma çalışmaları...

Ceyhan’da arazi toplulaştırma çalışmaları başladı

Adana Arazi Toplulaştırma ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Ceyhan 1. ve 2. kısım projeleri kapsamında, 62 köyde arazi toplulaştırma çalışmaları başladı.

Hamdilli ve Mustafabeyli köylerinde yapılan toplantılara Adana İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Muhammet Ali Tekin, il ve ilçe müdürlüğü idareci ve teknik personeli de katıldı. Tekin, vatandaşlara gerek arazi toplulaştırması gerekse diğer konularda bilgi verdi ve çiftçilerin isteklerini dinledi.

Muhammet Tekin, Arazi Toplulaştırma Projesinin şeffaf ve kararlı bir şekilde yapılacağını ve işlem adımlarında arazisi toplulaştırılacak vatandaşların isteklerinin alınacağını vurgulayarak, çiftçilerin bu proje çalışmalarına maksimum seviye de katılmalarını istedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber