Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Mart 2017 - 04:13 Yorum: 0

Ceyhan’da Narko-Terör uygulaması: 7 kişi yakalandı

Adana'nın Ceyhan İlçesinde, terör ve asayiş olaylarıyla birlikte uyuşturucu trafiğini yoğun olduğu mahallere Narko-Terör uygulaması düzenlendi.

Ceyhan’da Narko-Terör uygulaması: 7 kişi yakalandı

Adana'nın Ceyhan İlçesinde, terör ve asayiş olaylarıyla birlikte uyuşturucu trafiğini yoğun olduğu mahallere Narko-Terör uygulaması düzenlendi. Uygulamada aranan 7 şahıs yakalandı.

Terör ve uyuşturucu olaylarının yoğun olarak yaşandığı bölgelerden, Ceyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM), Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim (NTP) , Çevik Kuvvet ve Özel hareket ekiplerinin katılımıyla narko-terör operasyonu düzenlendi.

- "500 Polis katıldı'

Narko-Terör uygulamasında 500 polis görev alırken, uygulamada 1 kilo esrar, 36 kök hint keneviri 20 gr eroin, 40 gr uyuturu hap ele geçirildi. Öte yandan, okul çevresine kaçak sigara satan 5 şahıs ve kaçak içki satmaktan 1 kişi toplam 6 kişi gözaltına alındı. Uygulama'da 450 kişiye Genel Bilgi Taraması (GBT) sorgusu yapıldı. Genel Bilgi Taraması sonucunda aranan 7 şahıs yakalandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber