Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 30 Mart 2015 - 13:23 Yorum: 0

CHP'de ön seçimin ardından

CHP Kırklareli milletvekili adayı Kayan:

CHP'de ön seçimin ardından

KIRKLARELİ (AA) - CHP Kırklareli Milletvekili adayı Turabi Kayan, "Uzun bir maraton olan siyasetin ilk etabını ön seçimle yaşadık" dedi.

Kayan, kongre meydanında yaptığı açıklamada, hafta sonu gerçekleştirilen ön seçimde partisinden birinci sıra milletvekili adayı seçilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi.

Kendisine destek veren, vermeyen partililere teşekkür eden Kayan, ön seçimin demokratik olarak partiye yakışır şekilde gerçekleştiğini belirtti.

Genel seçime herkesin desteğiyle en iyi şekilde hazırlanacağını ifade eden Kayan, şöyle konuştu:

"Diğer aday adayı arkadaşlarımızla bir yarıştaydık. Bu bir demokratik yarıştı. Uzun bir maraton olan siyasetin ilk etabını ön seçim ile yaşadık. Bundan sonra 2 ay 70 günlük bir maraton daha var. 7 Haziran'da yapacağımız genel seçimde göstereceğimiz performans, alacağımız sonuç hepsinden önemlidir. Bu yarışın kazananı CHP'dir, CHP'lilerdir. Bizler ne kadar geniş tabana sorarsak aday belirlemekte, o kadar sağlıklı sonuç alır, daha güçleniriz."

Öte yandan CHP Babaeski İlçe Başkanı Hasan Ali Eren de ön seçime yüzde 80 katılım olduğunu kaydetti.

İlçede 2 bin 422 üyeden bin 936'sının oy kullandığını hatırlatan Eren, parti teşkilatı olarak adaylarla genel seçime en iyi şekilde hazırlanacaklarını vurguladı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber