Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Eylül 2014 - 12:33 Yorum: 0

CHP'nin Bayramiç olağan kongresi yapıldı

ÇANAKKALE (AA) - CHP'nin Bayramiç olağan kongresinde yeni yönetim belirlendi.Bir süre önce istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yenisi belirlemek için düzenlenen kongrenin divan başkanlığını...

CHP'nin Bayramiç olağan kongresi yapıldı

ÇANAKKALE (AA) - CHP'nin Bayramiç olağan kongresinde yeni yönetim belirlendi.

Bir süre önce istifa eden yönetim kurulu üyelerinin yenisi belirlemek için düzenlenen kongrenin divan başkanlığını İl Başkanı Hamza Karagöz yaptı.

Kongredeki seçime Ali Akgün Sözen'in listesiyle gidildi. 

Sözen seçim öncesi yaptığı konuşmada, genç bir ekiple yönetime talip olduklarını, partiyi tekrar toparlamak ve parti içi kırgınlıkların giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Görevlerinin zorluğunun bilince olduklarını dile getiren Sözen, "Bizler CHP'yi layık olduğu konuma getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Kongremize katılan herkese öz verili davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından yapılan seçimde 162 delegeden 76'sının oyunu alan Sözen yeni ilçe başkanı seçildi.

Kongreye CHP Çanakkale milletvekilleri Ali Sarıbaş ve Serdar Soydan, Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan ile partililer katıldı.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber