Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 13 Mayıs 2016 - 15:53 Yorum: 0

Çift Iphone’li Dolandırıcı Yakalandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki esnafların korkulu rüyası haline gelen takım elbiseli ve çift iPhone telefonu bulunan dolandırıcı yakalandı.

Çift Iphone’li Dolandırıcı Yakalandı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesindeki esnafların korkulu rüyası haline gelen takım elbiseli ve çift iPhone telefonu bulunan dolandırıcı yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, merkez Bağlar ilçesi Sakarya ve Karacadağ caddeleri üzerinde dolandırılan esnafların şikayeti üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, takım elbiseli ve çift iPhone'li dolandırıcı M.P.'yi yakalamak için harekete geçti. İş yerlerinin güvenlik kamerasını alarak inceleyen polis, M.P.'nin evini tespit ederek, yakalanması için çalışma başlattı. M.P., bugün sabah saatlerinde ilçenin Medine Bulvarı üzerinde bulunan bir iş yerinin önünde yakalandı. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen M.P., buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber