Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Ekim 2020 - 11:08 Yorum: 0

Çıkardığınız maskeleri sokağa atmayın!

Yahyalı Belediyesi, pandemi döneminde kullanılan maskelerin sokağa atılması sonrasında, "Kullanılmış maskeler koronavirüs taşıyabilir" uyarısında...

Çıkardığınız maskeleri sokağa atmayın!

Yahyalı Belediyesi, pandemi döneminde kullanılan maskelerin sokağa atılması sonrasında, "Kullanılmış maskeler koronavirüs taşıyabilir" uyarısında bulundu.

Yahyalı Belediyesi yaptığı uyarıda, ilçenin pırıl pırıl olması için belediye ekiplerinin canla başla çalıştığının altını çizdi. Belediye, "Sizlerden bir ricamız var. Lütfen çıkardığımız maskeleri dışarıya değil çöpe atalım.

Kullanılmış koronavirüs maskesi canlı virüs taşıyabileceği için risklidir. Salgın dünyayı bu denli etkilemişken çevreyi de kirletmesine lütfen izin vermeyelim." uyarısında bulundu.

Çıkardığınız maskeleri sokağa atmayın!

Çıkardığınız maskeleri sokağa atmayın!

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber