Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 11:03 Yorum: 0

Cilvegözü Sınır Kapısı sakin bir gün yaşıyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu nedeniyle gözlerin çevrildiği Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nda sakin bir gün yaşanırken,...

Cilvegözü Sınır Kapısı sakin bir gün yaşıyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'nin (IKBY) tartışmalı referandumu nedeniyle gözlerin çevrildiği Hatay'ın Cilvegözü Sınır Kapısı'nda sakin bir gün yaşanırken, aralıklarla askeri araçların geçişi gözleniyor.

Türkiye'nin, Suriye'nin Afrin ve İdlib bölgelerine askeri operasyon düzenlemesinin gündeme gelmesiyle askeri araç ve personel sevkiyatlarının olduğu Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı güne sakin başladı.

Sınır kapısında gıda malzemesi taşıyan tırların geçişlerinin yanında iş makineleri ve Kurban Bayramı'ndan dolayı yakınlarıyla bayramlaşmak üzere ülkelerine giden Suriyelilerin geçişleri devam ediyor. Askeri araçların da aralıklarla sınır kapısından geçiş yaptığı gözlendi.

Cilvegözü Sınır Kapısı sakin bir gün yaşıyor

Cilvegözü Sınır Kapısı sakin bir gün yaşıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber