Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 18 Ekim 2017 - 19:08 Yorum: 0

Çin heyetine Türk kamu personel yapısı anlatıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Daire Başkanlığı ile Çin Halk Cumhuriyeti İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında...

Çin heyetine Türk kamu personel yapısı anlatıldı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Daire Başkanlığı ile Çin Halk Cumhuriyeti İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı arasında yapılan çalışma planı kapsamında Karabük'ün Safranbolu ilçesine gelen heyete kamu personel yapısı ve personel sistemi anlatıldı.

Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer ve Devlet Personel Başkan Yardımcısı Adem Dinç'in başkanlık ettiği toplantıda, Çinli heyete kaymakamlık ve belediyenin çalışma sistemi anlatıldı. Çin heyetinin Türkiye'yi ziyaret etme amaçlarının Türkiye'de yerel yönetim sisteminin işleyiş şekillerini öğrenmek olduğunu belirten Safranbolu Kaymakamı ve Belediye Başkanvekili Fatih Ürkmezer, Türk kamu personel sisteminin genel yapısı ve son dönemde personel sistemindeki değişimler hakkında bilgi alışverişinde bulunulduğunu söyledi. Ürkmezer, "Devlet Personel Daire Başkanlığımız önderliğinde Çin Halk Cumhuriyeti devletinin personeliyle iş birliği içerisinde yürütülen çalışmanın bir ayağı bu. Bugün gerçekleştirilen toplantıda Çin Devleti yerel yönetim birimlerinin yetkililerinin bizlerden kaymakamlık ve belediyemizin çalışma sistemleri, yetki ve sorumluluk alanları, personel istihdamı gibi çeşitli konularda bilgi istediler. Devlet Personel Başkan Yardımcısı Adem Dinç ile beraber slayt sunumları eşliğinde kendilerine işleyiş hakkında detaylı bilgiler aktardık" dedi.

Yaklaşık iki saat süren toplantının ardından karşılıklı hediye takdimi yapılan toplantıya Çin Halk Cumhuriyeti İnsan Kaynakları ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Kamu Hizmetleri İdaresi Başkan Yardımcısı Zhang Yiquan, Personel Departmanı Genel Müdürü Cui Changzheng, İş Kazası Sigortası Departmanı Genel Müdürü Liu Mei, Genel İşler Departmanı Genel Müdürü Al Yiping ve personeller katıldı.

Çin heyetine Türk kamu personel yapısı anlatıldı

Çin heyetine Türk kamu personel yapısı anlatıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber