Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Kasım 2016 - 16:45 Yorum: 0

Çocuklar sinema ile tanıştı

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce SODES kapsamında yürütülen "Çocuk Olarak Haklarımızı Biliyoruz, Geleceğimize Hazırlık Yapıyoruz"...

Çocuklar sinema ile tanıştı

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce SODES kapsamında yürütülen "Çocuk Olarak Haklarımızı Biliyoruz, Geleceğimize Hazırlık Yapıyoruz" projesi kapsamında çocuklar sinema ile tanıştı.

Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen proje kapsamında Ahmet Yesevi Borsa İstanbul Ortaokulundan 100 öğrenciye vizyondaki bir film izletildi. Okul müdürü ve öğretmenleri tarafından sinemaya getirilen çocuklar, hayatımızda ilk defa sinemaya geldiklerini ve böyle bir etkinliği düzenleyen herkese teşekkür ettiler. Arkadaşları ile birlikte film izlemenin ayrıcalığını yaşayan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber