Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 05 Mart 2013 - 17:06 Yorum: 0

Çok duygusal anlar yaşadık!

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, geçitiğimiz hafta trafik kazasında hayatını kaybeden Pelin Öğretmenin okuluna taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Çok duygusal anlar yaşadık!

MALATYA GÜNCEL - Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, geçtiğimiz hafta vefat eden İngilizce Öğretmeni Pelin Ekimci'nin okuluna taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Battalgazi İlçesi Kemer Köprü mevkiinde bulunan Şehit Ahmet Özbulut İlk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Taziye ziyaretine Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Boyraz da katıldı.

Mehmet Bulut sınıfları gezdi öğrenciler ile sohbet etti, İngilizce dersinin yapıldığı sınıfta öğrenciler ile bir araya gelen Bulut dersi öğrenci sırasında oturarak takip etti. İngilizce dersinin önemine vurgu yaptı onlara yabancı dil bilmenin çok faydalı olduğunu belirterek bir lisan bilen bir insan, iki lisan bilenin iki insan olduğu sözünü hatırlattı, Türkçe ile birlikte yabancı dil bilmek çok önemli iletişim açısından ileriki yıllarda eğitim ve iş hayatında kolaylık sağlıyor. Bu bağlamda genç yaşta ve mesleğinin ilk yıllarında okulunuzda görev yaparken trafik kazası sonucu aramızdan ayrılan Pelin Ekimci öğretmeni rahmetle anıyoruz başınız ve başımız sağ olsun dedi. Öğrencilerin duygulandığı görüldü. Daha Sonra teneffüs arasında okulda görev yapan öğretmenler ile bir araya gelen Bulut arkadaşınız, Pelin Öğretmen artık aramızda değil maalesef üzücü bir kaza sonunda geçtiğimiz hafta hayata gözlerini yumdu, buradan bir kez daha ailesine sizlere ve öğrencilere baş sağlığı diliyorum dedi. Okul Müdüründen okul hakkında bilgi aldı ve bir süre öğretmenler ile sohbet etti.

tziye-ziyareti-(3).jpg

Okul Müdürü Yusuf Işık okulumuza geldiğiniz ve taziye ziyaretin de bulundunuz öğretmenimiz için size teşekkür ediyorum okulumuz adına, Pelin öğretmenimizi memleketine götürdük orada kalabalık hemşeri akraba ve yakınlarıyla defnettik. Çok duygusal anlar yaşadık kendisine bir kez daha Allahtan rahmet ailesine başsağlığı diliyoruz dedi.

Haber Kaynağı:
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber