Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 12:08 Yorum: 0

ÇOMÜ'de Rektör Acer'in göreve başlaması

AK Parti Çanakkale Milletvekili Daniş: "Artık ÇOMÜ için yeni ve önemli bir dönem başlamıştır. Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer'i yeni görevinde başarılı olacağını biliyor ve en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Görevi boyunca kendisine elimizden ge

ÇOMÜ'de Rektör Acer'in göreve başlaması

ÇANAKKALE (AA) - AK Parti Çanakkale Milletvekili Mehmet Daniş, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) için yeni ve önemli bir dönemin başladığına işaret ederek, "Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer'i yeni görevinde başarılı olacağını biliyor ve en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Görevi boyunca kendisine elimizden gelen tüm katkıları vermeye devam edeceğim" ifadesini kullandı.

Daniş, yaptığı yazılı açıklamada, Çanakkale için üniversitenin varlığının çok önemli olduğunu, şehrin önemli bir merkezi konumunda bulunduğunu bildirdi.

ÇOMÜ'nün bilimin yanında şehrin ekonomisine ve gelişimine çok önemli katkıları olacak bir kurum olduğuna işaret eden Daniş, şunları kaydetti:

"Bir yandan her geçen yıl artan öğrenci nüfusu ile şehre dinamizm getirirken, bir yanda da bütçesi ve çalışanlarıyla Çanakkale merkez ve ilçelerine önemli bir ekonomik katkı sağlamaktadır. Son 12 yıldır üniversitenin bütçesinin ve öğrenci sayısının artışı, AK Parti hükümetinin ÇOMÜ'ye verdiği değeri göstermektedir. 12 bin olan öğrenci sayısı 40 bini geçmiştir. 12 milyon olan bütçesi 200 milyon liraya yükselmiştir. Bundan sonraki dönemlerde de üniversiteye destek vermeye ve büyütmeye devam edeceğiz. Artık üniversitenin bilimsel başarılarda da ön sıralarda olmasını bekliyoruz. Yeni rektörümüzle üniversitemizin bilimsel başarılarıyla anıldığı ve şehre yaptığı ekonomik katkıları yanında kültürel katkıları ile Çanakkale'nin bir üniversite kenti olması yolunda hızla ilerleyeceği inancındayım. Üniversitemiz, değerli öğretim üyesi kadrosunu genişletecek, kısır ve bilim dışı tartışmalara girmeden, sahte isimlerle şehrin gündemini işgal etmeyen bir yönetim anlayışıyla büyüyecektir. Bilim ve kültür dünyamızın başarılı, saygın, üretken hocalarımızla yükselecektir. Türkiye'nin başına bela olma hevesindeki paralel yapının bilim yuvasından arındırılacağına yürekten inanıyorum."

Mehmet Daniş, artık ÇOMÜ için yeni ve önemli bir dönem başladığını dile getirip, "Değerli Rektörümüz Prof. Dr. Yücel Acer'i yeni görevinde başarılı olacağını biliyor ve en kalbi duygularla tebrik ediyorum. Görevi boyunca kendisine elimizden gelen tüm katkıları vermeye devam edeceğim" görüşünü aktardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber