Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 06 Mart 2015 - 15:48 Yorum: 0

Çorlu'da "Çocuk istismarı ve şiddet" toplantısı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çorlu Sosyal Hizmet Merkezi, sınıf ve rehber öğretmenlerine yönelik "Çocuk İstismarı ve Şiddet" toplantısı düzenledi. Mehmet...

Çorlu'da 'Çocuk istismarı ve şiddet' toplantısı

TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çorlu Sosyal Hizmet Merkezi, sınıf ve rehber öğretmenlerine yönelik "Çocuk İstismarı ve Şiddet" toplantısı düzenledi. 

Mehmet Rüştü Uzel Endüstri Meslek Lisesi çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Çorlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet İlker Müjde, psikolog Meltem Uruncu ve sosyolog Ayşe Öndeş, çocukların cinsel istismarı, şiddet ve suça yönelme hakkında öğretmenlere bilgi verdi.

İlerleyen dönemlerde çocukların aileleri ve okul çevresinde oluşabilecek problemleri karşısında nasıl bir duruş sergileyecekleri konusunda bilgilendirilen öğretmenler, konuşmacılara merak ettiklerini soruları yöneltti.  

Çorlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Mehmet İlker Müjde, çocukların ailelerinden ve dış çevreden gördüğü şiddet ve istismar yüzünden kontrol altında tutmak için yurtlara yerleştirildiğini ve ailelerin daha sonra verdikleri dilekçeyle yurtlardan alındığını ifade ederek, bu konuda duyarlı olunması gerektiğini kaydetti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber