Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2014 - 11:38 Yorum: 0

Çorum'da gümrük kaçağı sigara ve cep telefonu operasyonu

Osmancık ilçesinde bir yolcu otobüsü ve bir tırda yapılan aramada 3 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ile bin 989 adet cep telefonu ele geçirildi

Çorum'da gümrük kaçağı sigara ve cep telefonu operasyonu

ÇORUM (AA) - Osmancık ilçesinde bir yolcu otobüsü ve bir tırda yapılan aramada 3 bin 800 paket gümrük kaçağı sigara ile bin 989 adet cep telefonu ele geçirildi.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gümrük kaçağı malzemelerin kente girişinin önlenmesi ve diğer illere sevkıyatının engellenmesi amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında Osmancık ilçesi girişinde uygulama noktası oluşturuldu.

Durumundan şüphelenilen araçlar üzerinde gerçekleştirilen aramalarda, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan özel bir firmaya ait otobüsün bagaj kısmında 3 bin 800 paket bandrolsüz sigara ele geçirildi. Bir tırda ise bin 989 cep telefonu ile bin 35 cep telefonu yedek parçası yakalandı.

Yakalanan gümrük kaçağı malzemelere el konulurken, şüpheli otobüs sürücüsü ile tır şoförü hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefet suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber