Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mart 2015 - 10:58 Yorum: 0

Çorum'da Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma konferansı

Osmancık'ta "Mamak’tan Meclise, Maraş’tan Cennet’e Yürüyen Dava Adamının Siyasette Demokrasi Mücadelesi" konferansı düzenlendi

Çorum'da Muhsin Yazıcıoğlu'nu anma konferansı

ÇORUM (AA) - Osmancık'ta "Mamak’tan Meclise, Maraş’tan Cennet'e Yürüyen Dava Adamının Siyasette Demokrasi Mücadelesi" konferansı düzenlendi.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Osmancık Şubesince düzenlenen konferansa konuşmacı olarak AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ katıldı.

Helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun siyasi hayatını ve demokrasi mücadelesini anlatan Akdağ, Yazıcıoğlu'nun Türkiye'de demokrasi mücadelesi vermiş önemli bir siyasetçi ve dava adamı olduğunu söyledi.

"Merhum Yazıcıoğlu, korkusuz bir dava adamıdır" diyen Akdağ, "Demokrasi hareketine gönül verenler, her hareketini ve davranışını Allah için yaparlarsa itibarlarını kaybetmezler ve kahraman olarak anılırlar. Muhsin Yazıcıoğlu da Türkiye'de demokrasi mücadelesi vermiş önemli bir siyasetçidir, siyasi bir kahramandır. Kahramanlar, ölünceye kadar değil, anıldığı kadar yaşarlar. Muhsin Yazıcıoğlu bir siyasi lider olarak, Türkiye Cumhuriyeti var olduğu sürece hep anılacak ve hep yaşayacaktır” ifadelerini kullandı. 

Konferansa TDED Osmancık Şubesi Başkanı Kazım Sekili, bazı AK Parti Çorum Milletvekili aday adayları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber