Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Temmuz 2014 - 15:23 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Kayseri'de

Seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'ye gelen İhsanoğlu, otobüsten vatandaşları selamladı

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Kayseri'de

KAYSERİ (AA) - Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Kayseri'ye geldi. 

İhsanoğlu'nu Kayseri Havaalanı'nda CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP İl Başkanı Mete Eke, CHP İl Başkanı Mustafa Ayan ve bir grup vatandaş karşıladı.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu ve beraberindekiler havaalanından "Ekmek için Ekmeleddin" yazılarının yer aldığı giydirilmiş seçim otobüsüyle hareket ederek, uzun bir konvoy eşliğinde şehir turu yaptı.

Havaalanı yolunda bazı vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu İhsanoğlu, kendisini Türk bayraklarıyla selamlayan yaşlı bir çiftle seçim otobüsünün penceresinden tokalaştı.

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndan Cumhuriyet Meydanı'na kadar konvoy eşliğinde gelen İhsanoğlu, otobüsün ön kısmından yol boyunca vatandaşları selamladı.

İhsanoğlu, programı kapsamında Hilton Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber