Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 ’Narkoçelik-14’ operasyonlarında 322 kilogram uyuşturucu madde ve 135 bin a...07:55 Mersin’de 37 ekiple eş zamanlı asayiş uygulaması07:53 Zehir Tacirlerinin Oluşturduğu Yerel Suç Örgütlerine, Uyuşturucu Madde İmal...07:43 Yasa dışı bahis operasyonda 450 milyon TL para trafiği tespit edildi: 35 gö...06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı
Türkiye 19 Haziran 2019 - 18:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ailesi Ahmet Kaya’nın kabrinin taşınması kabul etse, biz elimizden geleni yaparız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başbakanlığım dönemimde o zaman ki kültür bakanlığımız vasıtasıyla Ahmet Kaya'nın nakli mekan ile kendi topraklarımıza...

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ailesi Ahmet Kaya’nın kabrinin taşınması kabul etse, biz elimizden geleni yaparız”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Başbakanlığım dönemimde o zaman ki kültür bakanlığımız vasıtasıyla Ahmet Kaya'nın nakli mekan ile kendi topraklarımıza getirilmesini arzu ettik. Eşine de haber gönderdim. Bugün yine Ahmet kaya ile ilgili böyle bir imkan olsa, ailesi, Ahmet Kaya'nın topraklarımıza getirilmesini kabul etse, biz elimizden gelen her şeyi yaparız. Bizim inancımızda bu tür kabrin taşınmasına biz hazırız, biz yaparız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ulusal, 200 Bölgesel ve Yerel Radyoda canlı yayınında Mehmet'in Gezegeni programının konuğu oldu. Radyo yayınında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Buradaki cumhuriyetin 75. Yıldönümüne katılan sanatkarlarımız o geceye çok farklı bir zenginlik kattılar. Hepsine ayrı bir sevgim muhabbetim var. Fakat bunların içerisinde özellikle Ahmet Kaya'nın rahmetlinin o akşamki anneme olan o şarkısı o türküsü annem öldükten sonra benden çok farklı bir dünyayı meydana getirdi. Ne zaman Ahmet Kaya'nın şafak türküsünü dinlerim o zaman çok duygulanırım. Annemle adeta annemle haşır neşir olmaya başlarım. Ahmet'e o otelde yaptıkları hainliği, o ihaneti, o alçaklığı sanatçıya, sanata, sevgi diye konuşanlar, köşelerinde yazanlar o gece neler yaptıklarını da hiç mi hiç unutamıyorum. Kendi sanatçısına sahip çıkan değil, kendi sanatçısını bu ülkeden kovana kadar ellerinden geleni yaptılar. Ahmet vatan topraklarında değil, gurbette durdu. Başbakanlığım dönemimde o zaman ki kültür bakanlığımız vasıtasıyla Ahmet Kaya'nın nakli mekan ile kendi topraklarımıza getirilmesini arzu ettik. Eşine de haber gönderdim. Bugün yine Ahmet Kaya ile ilgili böyle bir imkan olsa, ailesi, Ahmet Kaya'nın topraklarımıza getirilmesini kabul etse, biz elimizden gelen her şeyi yaparız. Bizim inancımızda bu tür kabrin taşınmasına biz hazırız, biz yaparız" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber