Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Mart 2015 - 18:33 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

DENİZLİ (AA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. 

Erdoğan, katıldığı toplu açılış törenin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da katıldığı, basına kapalı gerçekleşen ziyaret 2 saat sürdü. Ziyaret sonrası Erdoğan, belediye önünde bekleyen vatandaşları selamladı, sohbet etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha  sonra 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti. Erdoğan'nın ziyareti basına kapalı gerçekleşti. 

Öte yandan protokolün geçiş güzergahında bulunan Bursa Caddesi'nde, şüpheli görülen ve üzerilerinde kimlik taşımadıkları belirlenen gruptaki 14 kişi polis merkezine götürüldü. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber