Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 28 Ağustos 2014 - 20:38 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlaması

Kent Meydanı'nda kutlama yapıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın göreve başlaması

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta, Türkiye'nin 12'nci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlaması kutlandı.

Kent Meydanı'nda, Büyükşehir Belediyesi Bando Takımının verdiği konserde, davul zurna eşliğinde çekilen halayların ardından vatandaşlar, Erdoğan lehine slogan atıp seçim müzikleri eşliğinde sevinç gösterisinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Muharrem Erantepli, etkinlikte yaptığı konuşmada, vatandaşların coşkusuna ortak olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Erantepli, demokrasi tarihinde Türkiye'de bir ilk yaşandığına dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Bugün ülkemizde kutuplaşmanın gerginliğin son bulduğu yeni bir Türkiye sayfası açılmıştır. Bugün Türkiye'nin istikbalinin her zamankinden daha açık olduğu bir gündür. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki kadroların 12 yılda yaptıkları ve yeni Türkiye için yapacakları, bizleri daha çok ümitlendiriyor. Ülkemize, milletimize, şehrimize ve İslam alemine hayırlı olsun."

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Fetih Yanardağ ise kutlamaya gösterilen ilginin sevindirici olduğunu ifade etti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber