Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ağustos 2014 - 18:38 Yorum: 0

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla bağışta bulundu

Cumhurbaşkanı seçimine doğru

ŞANLIURFA (AA) - AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak amacıyla bağışta bulundu.

Belediye'den yapılan açıklamaya göre, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti Karaköprü İlçe Teşkilatı üyeleri ile Belediye binasında düzenlenen toplantıda, Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bilgi alışverişinde bulundu. 

Toplantının ardından Çiftçi ve teşkilat üyeleri, Karaköprü ilçesindeki Ziraat Bankası'na giderek Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesap numarasına para havale etti. Üyeler, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a desteklerini maddi manevi gösterdiklerini belirtti.

Çiftçi, Recep Tayyip Erdoğan'ın tek amacının halka hizmet olduğunu söyledi. Karaköprü ilçe teşkilatı olarak seçime hazırlandıklarını belirten Çiftçi, şunları kaydetti:

"Partili arkadaşlarla birlikte bugün burada çok sevdiğimiz şeffaflığın örneği Cumhurbaşkanı adayımız Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek için buradayız. Bağışta bulunarak destek verdik. Buradan da tüm halkımıza sesleniyorum adayımıza sahip çıkalım. Gerçekten Cumhurbaşkanlığını hak eden bir adayımız var. Milletine, toplumuna hizmet eden bir adayımız var."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber