Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Mart 2018 - 13:18 Yorum: 0

Dağda kar, sahilde bahar

Balıkesir ile İzmir arasında sınır olan Madra dağlarında kısmî kar yağışı görülürken, dağın eteklerindeki Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye sahillerinde...

Dağda kar, sahilde bahar

Balıkesir ile İzmir arasında sınır olan Madra dağlarında kısmî kar yağışı görülürken, dağın eteklerindeki Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye sahillerinde ise bahar kendini papatyalarla gösteriyor.

Son günlerde Kuzey Ege'de yaşanan yağışlı havalar özellikle Madra dağlarında farklı mevsimlerin bir arada yaşanmasına sebep oldu. Madra dağının yükseklerinde Kozak bölgesinde kısmî kar ve dolu görülürken, Ayvalık, Gömeç ve Burhaniye ilçelerinde baharın habercisi papatyalar kırları süslüyor. 40 kilometre arayla iki ayrı mevsimi yaşayan Madra dağları, Kuzey Ege'nin muhteşem güzelliklerini aynı anda yansıtıyor. Dağlar kar ile ovalar ise papatyalar ile beyaza bürünüyor.

Dağda kar, sahilde bahar

Dağda kar, sahilde bahar

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber