Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Ağustos 2016 - 17:18 Yorum: 0

Darbe girişimi fotoğraf sergisi açıldı

Milli İrade Platformu tarafından Zonguldak'ta "15 Temmuz Darbe Girişimi Fotoğraf sergisi" açıldı.

Darbe girişimi fotoğraf sergisi açıldı

Milli İrade Platformu tarafından Zonguldak'ta "15 Temmuz Darbe Girişimi Fotoğraf sergisi" açıldı.

Zonguldak Milli İrade Platformu tarafından 15 Temmuzda Fetullahçı Terör örgütünün darbe girişimi sırasında objektiflere yansıyan fotoğraflardan oluşan "15 Temmuz Darbe Girişimi Fotoğraf sergisi" açıldı.

Devlet güzel sanatlar galerisinde düzenlenen açılışa Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Zonguldak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Memur Sen Başkanı Kamuran Aşkar, Zonguldak Kömürspor Başkanı Süleyman Caner ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sergide, 15 Temmuz darbe girişimi ve ardından yaşananları anlatan sine-vizyon gösterimi yapılırken, sergide yaklaşık 30 eser sergilendi.

Açılışta konuşan Zonguldak Valisi Ali Kaban Ülke olarak felaketin eşiğinden dönüldüğünü söyledi. Vali Kaban, "Gerçekten 27 gün boyunca süren nöbetler sırasında ve sonrasında da açığa çıktı ki yaşadığımız hadise; basit bir kalkışmanın çok ötesindedir. Ülkemiz için bir işgal etme yönünde çok fazla sayıda gerek yurt içinde gerek yurt dışında çok fazla yazılar yayımlandı. Biliyoruz ki çok büyük bir felaketin eşiğinden döndük. Allah milletimize bir daha böyle büyük imtihanlar yaşatmasın. Bunun çok önemli bir sonucu oldu. Hep ifade edilen tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet fenomeni sürekli gündemimizde olmak zorunda. Zaman gösterdi ki bizim bizden başka dostumuz yok. Bu anlamda da birbirimizi gözünün üstünde kaşı var diye eksiğimizi, gediğimizi arayacağımıza o eksiği kapatarak bu ülkede birlikte yaşamayı, birlikte ülkeye güvenle bakmayı temin etmemiz gerekiyor. Bu sergi ümit ediyorum ki önümüzde ki günlerde valiliğimizin önünde de tekrarlanacak serginin hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından serginin açılış kurdelesini Zonguldak Valisi Ali Kaban, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, Zonguldak AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun yaptı. Kurdele kesiminin ardından katılımcılar sergilenen 30 eseri gezdi.

Darbe girişimi fotoğraf sergisi açıldı

Darbe girişimi fotoğraf sergisi açıldı

Darbe girişimi fotoğraf sergisi açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber