Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Mart 2014 - 18:33 Yorum: 0

Darende'de toplu açılış töreni yapıldı

Darende Belediyesinin yaptığı bazı bina ve hizmetlerin açılışı gerçekleştirildi

Darende'de toplu açılış töreni yapıldı

MALATYA  - Darende Belediyesi tarafından ve hayırseverlerin katkılarıyla yapılan ekmek fabrikası, kadın konuk evi, taziye evi, park, iş yerleri ve ilçe meydanı törenle hizmete girdi.

Törende konuşan Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, iş adamlarının örgütlenmesi ve güçlerinin Darende'ye çekilmesi gerektiğini söyledi.

Çakır, büyükşehirle birlikte merkez başta olmak üzere ilçelerin daha sağlıklı hizmet alacağını kaydetti.

Darende Kaymakamı Bünyamin Kuş da her çalışmanın saygıyı, takdiri hak ettiğini belirtti.

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, görevi süresince ilçeye kazandırdığı hizmetlere dikkat çekerek, "Görev sürem 30 Mart'ta dolacak. Belediyeyi borçsuz olarak devredeceğiz. Değişimler zaman zaman olur. Olması da lazım. İnşallah ilçemiz için daha güzel hizmetlere vesile olunur" diye konuştu. 

Açılışın ardından iş adamı Vehbi Güzel'in İbrahimpaşa Mahallesi'ne yaptıracağı mahalle konağı ve Kur'an Kursu binasının protokolü imzalandı.

Törene AK Parti Darende Belediye Başkan adayı Süleyman Eser, MHP Darende Belediye Başkan adayı Lütfü Gültekin, Saadet Partisi Darende Belediye Başkan adayı Hulusi Kaya, belde belediye başkanları, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber