Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 09 Ekim 2019 - 12:13 Yorum: 0

Darıca’dadaki evden 7 kamyon çöp çıktı

KOCAELİ (İHA) – Darıca'da vatandaşların şikayeti sonrasında harekete geçen belediye ekiplerince yapılan çalışma ile kötü kokular gelen bir ev ve...

Darıca’dadaki evden 7 kamyon çöp çıktı

KOCAELİ (İHA) – Darıca'da vatandaşların şikayeti sonrasında harekete geçen belediye ekiplerince yapılan çalışma ile kötü kokular gelen bir ev ve bahçesindeki 7 kamyon çöp temizlendi.

Osmangazi Mahallesi Kıble Sokak'ta vatandaşlardan gelen şikayet Darıca Belediyesi Zabıta, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şikayetler sonrasında ekiplerin ortak çalışmaları ile Kıble Sokak'ta bulunan ev ve bahçesindeki atıklar temizlendi. Ekiplerin çalışmalarında ev ve eklentilerinden 7 kamyon çöp çıkartılarak bertaraf edilmek üzere depolama alanına götürüldü. Ekiplerin temizlik çalışmaları sonrasında evin etrafında tedbirler alındı.

Darıca’dadaki evden 7 kamyon çöp çıktı

Darıca’dadaki evden 7 kamyon çöp çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber