Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 01 Kasım 2014 - 10:03 Yorum: 0

Davutoğlu başkanlığında ilk

Başbakan Davutoğlu'nun ilk kez başkanlık edeceği AK Parti İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın 23'üncüsü Afyonkarahisar'da bugün gerçekleştirilecek.

Davutoğlu başkanlığında ilk

AK Parti'nin düzenlediği 23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Afyonkarahisar'da şehir genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı.  

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk defa başkanlık edeceği, NG Güral Termal Otel'deki toplantı öncesi şehir genelinde geniş güvenlik önlemlerinin yanı sıra otel ve etrafında de güvenlik en üst seviyede tutuluyor.

Üç gün sürecek toplantının yapılacağı otelde, 'böcek' diye tabir edilen dinleme cihazlarına ait aramalar yapıldığı öğrenildi. Otelin giriş ve çıkışları hususi güvenlik vasıtası ile kayıt altına alınırken, kampı takip edecek gazetecilerin vazife yapacağı saha da güvenlik şeridi ile çevrildi. 

Başbakan Davutoğlu'nun açılış konuşmasıyla başlayacak AK Parti Afyonkarahisar kampına, bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ve parti kurucularının eşleriyle müşterek katılacak.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber