Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 05 Mayıs 2016 - 22:58 Yorum: 0

Deaş Hedefleri Vuruldu, 20 Deaş’lı Terörist Öldürüldü

TSK, Halep'in Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde DEAŞ terör örgütüne ait iki adet mühimmat aracını fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atar bataryasıyla...

Deaş Hedefleri Vuruldu, 20 Deaş’lı Terörist Öldürüldü

TSK, Halep'in Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde DEAŞ terör örgütüne ait iki adet mühimmat aracını fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atar bataryasıyla imha etti. Araçların infilakı ve bölgeye yapılan atışlar sonucu 20 DEAŞ'lı terörist öldürüldü.

Askeri kaynaklardan alınan bilgiye göre, saat 19.30 sularında Kara Mezra ve Dudiyan bölgelerinde, alınan bir istihbaratı değerlendiren sınır birlikleri DEAŞ terör örgütüne ait park halindeki 2 adet mühimmat aracını, sınırda konuşlu fırtına obüsleri ve çok namlulu roket atar bataryasıyla ateş altına aldı. Araçların infilakı ve bölgeye yapılan atışlar sonucunda ilk belirlemelere göre 20 DEAŞ üyesi terörist öldürüldü. Bunun yanı sıra çok sayıda DEAŞ'lı teröristin yaralandığı öğrenildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber