Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Nisan 2014 - 15:53 Yorum: 0

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alkan'ın vefatı

Sivas Belediye Başkanı Aydın, başsağlığı mesajı yayımladı

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Alkan'ın vefatı

SİVAS (AA) - Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Denizli Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Alkan'ın vefatı nedeniyle başsağlığı mesajı yayımladı.

Aydın, mesajında, önceki yıllarda Sivas'ta görev yapan Alkan'ın vefatını üzüntüyle öğrendiğini belirtti. İsmail Alkan'ın, 2011 yılına kadar Sivas'ta görev yaptığını hatırlatan Aydın, Alkan'ın, adaletin tecelli etmesine gösterdiği özen ve katkının yanı sıra dostluğuyla da unutulmayacak bir insan olduğunu ifade etti.

Aydın, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"2011 yılında Denizli'ye nakil gittikten sonra da Sivas ile bağını koparmayan ve başarılı çalışmalara imza atan merhum savcımızın ölümü, hepimizi derin bir acıya sevk etti. Bir yıldır mücadele ettiği kansere yenik düşen ve aramızdan ayrılan İsmail beye Allah'tan rahmet, eşine, çocuklarına ve yargı camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber