Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
06:52 Benzin yüklü tanker kaza yaptı: Patlama riskine karşı D-130 Karayolu trafiğ...05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...
Türkiye 21 Ağustos 2019 - 15:23 Yorum: 0

Denizli’de ‘Yaz Kampı’ sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından Benim Mahallem Projesi kapsamında 3.'sü gerçekleştirilen Yaz Kampı sona erdi.

Denizli’de ‘Yaz Kampı’ sona erdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından Benim Mahallem Projesi kapsamında 3.'sü gerçekleştirilen Yaz Kampı sona erdi. 2 ay süren kampta kadın ve çocuklara yönelik eğitimler verilirken, üniversiteli gençler ise sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek tecrübe ve birikimlerinden faydalandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi tarafından hayata geçirilen Benim Mahallem Projesi kapsamında düzenlenen Yaz Kampı'nın kapanış programı yapıldı. Cankurtaran Mesireliği'nde düzenlenen kapanış programına Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür Turizm ve Tanıtım Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın ve Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile davetliler katıldı. Yaklaşık 2 ay süren Yaz Kampı farklı mahallelerde ikamet eden binlerce kadın, genç ve çocukları ağırladı. Kamp kapsamında Değerler Eğitimi, Büyükşehir DESKİ ile su kullanımı ve su tasarrufu, AFAD ekipleri tarafından deprem ve depremden korunma gibi konu başlıklarında kadınlara ve çocuklara bilgiler verildi. Üniversiteli gençler ise sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelerek tecrübe ve birikimlerinden faydalandı. Eğitimlerin yanı sıra Yaz Kampı'nda eğlenme ikanı da bulan vatandaşlar yaz boyunca unutulmaz zaman geçirdi.

"Unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz"

Benim Mahallem projesinin Denizli'nin geleceği için büyük önem arz ettiğini kaydeden Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, proje ile her kesime doğrudan ulaşarak, istek, talep ve önerilerini aldıklarını söyledi. Benim Mahallem projesinin kentin geleceğe ışık tuttuğunu ifade eden Değirmenci, "Mahalle Meclisi kurduğumuz mahallelerimizdeki çocuklarımız, gençlerimiz ve hanım kardeşlerimiz Yaz Kampına geldi. Burada çeşitli bilgiler edinmenin yanı sıra eğlenme imkanı buldular. Büyükşehir olarak şehrimizde unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Denizli’de ‘Yaz Kampı’ sona erdi

Denizli’de ‘Yaz Kampı’ sona erdi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber