Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 21 Eylül 2020 - 17:59 Yorum: 0

Devletlü padişah Gürkan, reklam pano sorunu ve Motaş maaşı, sorunu...

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ın gün geçmiyor ki keyfi ve tevazudan uzak bir davranışına denk gelmeyelim!

Devletlü padişah Gürkan, reklam pano sorunu ve Motaş maaşı, sorunu...

Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ın gün geçmiyor ki keyfi ve tevazudan uzak bir davranışına denk gelmeyelim!
Bizzat şahit olanların söylediğine göre başkan makam aracıyla geçerken, Yeşilyurt Belediyesi’nin reklam panolarını görüyor ve ne oluyorsa o anda oluyor.
Bir hışımla yanındaki personele ağır hakaretler yağdırdığı iddia edilen Sayın Gürkan’ın 'bu pano burada ne geziyor, tez söküp atın’ mealindeki sözleriyle birinci reklam panosu savaşlarının fitili de ateşlenmiş oluyor!
 En güzel reklam hizmettir, nokta.
Halkın seçtiği, halkın emanet ettiği makamlara gelenler özel sektör temsilcisi ya da iş adamı değildir!
Tamamen amme hizmetine yönelik icraat beklediğimiz kamu çalışanlarıdır.
Vatandaş getirir, vatandaş götürür!
Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Selahattin Gürkan’ın şu günlerde ego savaşlarına bir yenisini daha eklediğine şahit olduğumuzu üzülerek görüyoruz. 
Yanında kişisel hizmetinde bulunan Belediye personellerini maaşını kendi cebinden veriyormuşçasına, birçok kez şahit olunduğu üzere ezen Gürkan, Ak Parti’nin mottosunda altını çizdiği ‘tevazu’ kelimesinden oldukça uzaklaşmış durumda.
Gittiği ilçe ve mahalle ziyaretlerinde kurbanlar kestirme ve kendisini tek sıra halinde karşılatma geleneğini sürdüren Başkanın halktan kopuk, tepeden bakmacı bu politikadan dolayı başı çok ağrıyacak gibi görünüyor.     
Bu bakımdan Büyükşehir’in Yeşilyurt Belediyesi ile giriştiği reklam panosu yeri kavgası tamamen bu zihniyet ürünü bir gündem işgalidir. 
‘Millet hizmet bekliyor, Büyükşehir reklam peşinde!’ yorumlarına neden olan bu tutumun bizzat Sayın Gürkan’ın talimatıyla icra edildiği konuşuluyor!
-Yolumuz yok
-Şehircilik adına tek bir eli ayağı düzgün projemiz yok
-Yeşil alanımız yok
-Alternatif yerleşim merkezlerimiz yok 
-Alt yapı yok,
- Proje geliştirme kabiliyetimiz yok
Ama reklam çok!
 
MOTAŞ' da maaş krizi!
Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı MOTAŞ çalışanlarının maaşlarını geç aldığını ve ay içerisinde mesai ücretlerini halen alamadıkları iddia ediliyor.

Her ayın 5’inde maaş ve mesai ödemesi yapan MOTAŞ’ın maaş ödemelerini aylardır parça parça yaptığı ve mesai ücretlerini halen yatırmadığı iddia ediliyor. Her ayın 20’sinde avans haklarının Başkan Selahattin Gürkan’ın koltuğa oturduktan sonra kesildiği bildirildi..
Edindiğimiz bilgilere göre 5 Eylül günü maaş ve mesai ücretlerini alamayan MOTAŞ’a bağlı şoförler çok dertli. Maaşlarını üç taksitle aldıklarını belirten MOTAŞ’a bağlı şoförler Ağustos ayının mesailerini halen alamadıklarını iddia ettiler.

Haber :Bayram Güder,Haşim Memur

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber