Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 14:13 Yorum: 0

Devrek Belediye Başkanı Semerci'ye ziyaret

ZONGULDAK (AA) – Hentbol turnuvalarında il birincisi olan Devrek Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.Semerci, ziyarette yaptığı...

Devrek Belediye Başkanı Semerci'ye ziyaret

ZONGULDAK (AA) – Hentbol turnuvalarında il birincisi olan Devrek Karşıyaka 100. Yıl Ortaokulu öğrencileri, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’yi ziyaret etti.

Semerci, ziyarette yaptığı konuşmada, ilçede bulunan okulların gösterdiği başarılardan ötürü büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

Şampiyon olan okulun müdürü Hayri Pür ve okulun beden eğitimi öğretmenleri Selçuk Sarı ve Abdurrahman Yaman'ı da takdir ettiğini ifade eden Semerci, şunları söyledi:

"Okullarımız hem eğitim alanında hem de sportif ve kültürel etkinliklerde başarılı sonuçlara imza atıyor. İlçemizi ve ilimizi başarıyla temsil ediyorlar. Öğrencilerimizin ve okullarımızın başarılardan büyük gurur duyuyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da kendilerine verdiğimiz destekler devam edecek. Öğrencilerimizi, okulumuzu başarılarından dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber