Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 25 Ekim 2016 - 13:13 Yorum: 0

Dicle’de gözaltına alınan 21 kişi serbest bırakıldı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde terör örgütü üyeliği ve AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in öldürülmesi olayı ile ilgileri olduğu iddiasıyla...

Dicle’de gözaltına alınan 21 kişi serbest bırakıldı

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde terör örgütü üyeliği ve AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'in öldürülmesi olayı ile ilgileri olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 21 kişi adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde terör örgütü üyesi oldukları ve Aktert'in öldürülmesi olayı ile ilgileri olduğu gerekçesiyle 21 kişi gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan zanlılar, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından Dicle Adliyesi'ne götürüldü. İfadeleri alınan 15 kişi, savcılıktaki işlemlerin ardından serbest bırakılırken, tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 6 kişi ise adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber