Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 13 Temmuz 2020 - 15:58 Yorum: 0

Dicle’de organik bağcılık yaygınlaşacak

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından kabul edilen Eski Bağların Çardak Sistemi ile Organik...

Dicle’de organik bağcılık yaygınlaşacak

Diyarbakır'ın Dicle İlçe Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin, GAP İdaresi Başkanlığı tarafından kabul edilen Eski Bağların Çardak Sistemi ile Organik Üretime Kazandırılması Projesi kapsamındaki protokolü imzaladı.

Dicle Kaymakamlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle hazırlanıp GAP'a sunulan ve desteğe hak kazanan Eski Bağların Çardak Sistemi ile Organik Üretime Kazandırılması Projesi protokolü imzalandı. Dicle Kaymakamı Halil İbrahim Demirçin'in imzaladığı protokolün kapsadığı proje, organik tarımı daha da geliştirmek, yerel kalkınmayı sağlamak, ilçeler arasındaki gelişmişlik farkını ortadan kaldırmaya katkı sunmayı hedefliyor.

Dicle’de organik bağcılık yaygınlaşacak

Dicle’de organik bağcılık yaygınlaşacak

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber