Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 28 Temmuz 2016 - 00:13 Yorum: 0

Diyarbakır’da demokrasi nöbeti sürüyor

Diyarbakır'da darbe girişimini protesto eden vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor.

Diyarbakır’da demokrasi nöbeti sürüyor

Diyarbakır'da darbe girişimini protesto eden vatandaşların demokrasi nöbeti sürüyor. 7'den 70'e katılım sağlanan nöbette sık sık FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e lanet okundu.

Darbe girişiminin ardından ülke genelinde başlatılan demokrasi nöbeti Diyarbakır'da da devam ediyor. 7'den 70'e genç, yaşlı ve çocuk demeden katılım sağlanan nöbet, gün geçtikçe kalabalıklaşıyor. Coşkunun eksilmediği demokrasi nöbetinde vatandaşlar sık sık FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'e lanet okudu. Kayapınar ilçesinde bulunan Park Orman'da tutulan nöbete İl Başkanı Muhammed Dara Akar, 24. Dönem AK Parti Diyarbakır milletvekili Cuma İçten, İslami STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cuma İçten, 15 Temmuz'dan itibaren halkın bir nöbet tuttuğunu ve üniformalı teröristlerin bir kalkışmada bulunduğunu söyledi. İçten,"Millet yüreğini ve iradesini ortaya koyarak siyasi ile düşüncelerini ayrı yere koydu. Türkiye söz konusu olunca Kürt, Sünni, Arap, Laz ve Türk farklı dillere mensup olan insanlar Diyarbakır meydanını doldurduğu gibi Türkiye'nin bütün illerini doldurdular" dedi.

Nöbet, Kuran-ı Kerim tilaveti ve ilahiler ile devam ediyor.

Diyarbakır’da demokrasi nöbeti sürüyor

Diyarbakır’da demokrasi nöbeti sürüyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber