Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 31 Mart 2015 - 18:23 Yorum: 0

Diyarbakır'da Okul Sporları

DİYARBAKIR (AA) -Diyarbakır'da okullararası satranç müsabakaları başladı.Bağlar Gençlik Merkezi'nde başlayan ve 4 kategoride yapılan müsabakalar 9 gün sürecek.Diyarbakır Gençlik Hizmetleri...

Diyarbakır'da Okul Sporları

DİYARBAKIR (AA) -Diyarbakır'da okullararası satranç müsabakaları başladı.

Bağlar Gençlik Merkezi'nde başlayan ve 4 kategoride yapılan müsabakalar 9 gün sürecek.

Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Şube Müdürü Akın Erim, okullararası satranç müsabakalarına ilginin büyük olduğunu söyledi.

Erim, şöyle konuştu:

"Minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisine göre yapılan müsabakalara ilgi beklediğimizden fazla oldu. Her yaştan öğrencilerin yer aldığı müsabakaların büyük çekişmelere sahne olacağını düşünüyoruz. Müsabakalarda görev yapan hakemler şimdiden zorlanmaya başladı. Çünkü müsabakalar oldukça zevkli ve çekişmeli geçiyor. Müsabakalarda yer alan tüm öğrencilere başarılar diliyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber